mandag 11. februar 2008

Tulipaner fra ...Tenkte å begynne denne uken med noen nydelige tulipaner. Om de er fra Amsterdam aner jeg ikke, men skjønne er de.


Sola skinner i dag og jeg får skikkelig vårfølelse - deilig :-) Men det er vel for tidlig å håpe på vår, som regel kommer det et skikkelig snøfall når man minst ønsker det og gjerne når en er klar for våren. Krysser fingre for at det ikke skal skje i år. Nå er det liksom for sent å begynne med vinter. Ha en deilig uke

7 kommentarer:

Karna sa...

Så fantastisk nydelig bilder....tror det må bli en liten bukett med hjem i dag....

Vet at det er litt tidlig å håpe på at våren er kommet for å bli her også, men det er helt ubeskrivelig deilig med noen dager med solskinn....føler vi har hatt rengvær i mnd...

Tiril sa...

Det var noen nydelige tulipanbilder ,herlig farge,kunne nesten se hvor "krispi"de er...
Det er vel ikke så mange ukene til vi ser de første titter opp av jorda ,på mine trakter , herlig.

Lene sa...

Dette må være noen av de skjønneste tullipanene jeg har sett. Er det dine egne bilder?? Helt utrolig fine. Og så så lekkert sammen med pastellserviset her :)

Ha en fin kveld :)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Nydelige bilder , som candy!

God uke :)

Therese sa...

Ja, jeg syntes også bildene var skjønne - de er nok ikke minge :-(
De er hentet på sidene til opplysningskontoret for blomster og planter. Det finnes vist opplysningskontor for det meste!! Nesten så jeg lurer på om det finnes et supperåd også :-)
Karna: Jeg kjøpte noe tulipaner i dag jeg - ikke så skjønne som dem på bildet, men alikevel.

mona sa...

Fikk lyst å ramme inn det nederste her,i stort format,det var rett og slett nydelig !!!! De herlige farvene....mmmmmmm ;) Skikkelig vårfølelse !!

Mia sa...

Nyyydelige bilder! Jeg er virkelig glad i tulipaner, de gir meg en virkelig vårfølelese. Og disse tulipanene i bildene dine er usedvanlig flotte. Åååh, nå fikk jeg lyst til å dra til blomsterbutikken og handle.... Men jeg har i det minste noen påskeliljer i hus, som er på vi opp fra løkene sine, og det er jo vårfølelese i dem også.