tirsdag 11. mai 2010

Til ære...Junior spilte fotballkamp i går kveld, sambo`n var med som heiagjeng. På vei hjem satt de på med Kaspara og de satt sikkert og pratet om løst og fast + blogg. Sambo`n ble "opplyst" om at det var maaaange bilder fra kjøkkenet vårt :) (et rom jeg trives godt i). At han jobber som en helt med steinlegging på deler av gårdsplassen vår fantes det ingen bilder/dokumentasjon på.

Så her; til ære for min flotte samboer (som har tatt bildene selv, slik at jeg skulle ha noen å publisere)ser du bilder av deler av en gårdsplass som holder på å bli steinlagt!! :D
Heia sambo`n!!
YYYY

10 kommentarer:

Tone sa...

LYKKEN ER EN HANDYMAN! - det er nå mitt livsmotto! haha....
Og det blir så rent og pent når det er sånn ute - vi starta i fjor med sånne steiner, og skal prøve å fullføre i år.

Ha en knall vårdag!

cherryblossomgirl sa...

Takk for søøøt hilsen,
og sååå koselig at du vil være med i give awayen ♥
Heldige du med de fiiineste treskoene!
De var dåååne lekre!
♥ klem fra meg

Hespe sa...

Ja, dette har han vel fortjent, din kjære handyman ;o) Gårdsplassen blir kjempefin!!

Superduper flott dag til deg vennen!

Goklem fra Hildegunn

liven sa...

Åh så kjekt!!
Her kommer det til å bli kjempefint....hils og si det!!!

ha en fortsatt fin tirsdag Therese :o)

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Aaaahhh, ja de koppene falt jeg virkelig for også. De minner meg litt om en gammel Figgjo serie i mintgrønn så jeg er slettes ikke fremmed for å sende en bestilling til DK selv. Må sjekke om de ikke er å få tak i her i Norge først, for det må da være mulig? Skal oppdatere deg om jeg finner jeg ;)

Hespe sa...

Ville bare titte innom deg og ønske deg en super himmelsprett helg - kooos deg masse!

Klem fra Hidlegunn

Kaspara sa...

Heisan Therese
Ja, nå fniset jeg litt her! Jeg er slettes ikke lei av å se det flotte kjøkkenet i huset! MEN.. jeg fikk jo høre hva din handy-man drev med også, og det ser jo ut til å bli flott! Så kjekt at han tok fotojobben for deg. Kanskje jeg skal sette far i huset på litt bildetaking også. " Far i huset fotograferer sine favoritt-ting".
Du får hilse din nevenyttige mann og så får dere alle ha en super himmelsprett!
Klem fra Kaspara

Herfra Til Evigheten sa...

..... fink mann du har!!!
Er'n til utlån????

moa sa...

hei therese
..for en flink sambo du har!
og det blir jo så fint med stein...løkki ju!
og ha en flott 17.mai feiring!

moaklem

Minmill sa...

Hei på deg. Så spennende med steinlegging av gårdsplass. Det er sånn jeg har lyst til at vi skal begynne med, men som overhodet ikke ligger inne i budsjettet vårt før om mange år til. Jeg misunner det dette. Dette kommer til å løfte standarden utendørs himmelhøyt. Jeg må takke deg for mange hyggelige og koselige kommentarer inne på min blogg. Det var på tide at jeg stakk innom hos deg nå, og jeg må si jeg er veldig fristet til å besøke deg flere ganger. Her er det mange fine innlegg og fine bilder jeg kunne tenke meg å studere mer nøye. Nå skal meg og mannen snurre film og trekke pusten inn for å klare morgendagen. Ha en fin 17. mai feiring dere også. Klemmer fra Minmill