tirsdag 18. mai 2010

L O V EIkke så uventet kanskje, så skulle bokstavene til slutt danne ordet LOVE. Syntes i grunn de ble fine jeg, putene blir nok liggende en stund :)
Vel, overstått 17. mai feiring til dere alle. Her i Sandefjord slapp vi unna regnet, ikke så veldig kaldt heller. Det ble både is og grilling her i huset. En flott feiring tradisjonen tro hadde vi.
Ønsker dere en gooood uke !!
Y Klemmer

9 kommentarer:

janne - kathrine sa...

Vel overstått 17. mai feiring ja :-)
Putene var virkelig flotte! Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Hilsen J-K

Modern Country sa...

God morgen Therese!

Takk for Herlige kommentarer du gir meg, du er så god!! Jeg tenker alltid, "å har Therese vært her. Det skal bli så koselig og lese hva ho skriver i dag." :) Og TAKK for all støtte du alltid gir meg, du er fantastisk til og gi andre god selvtillit!!

Men du er enormt dyktig selv til mye. Se bare de tøffe putene du har sydd. Det var en super Ide. Det ble ekstra fint med varierte farger, men allikevel ble det en god helhet. Har du malt bokstavene på for frihånd, eller har du brukt sjablonger? Jeg synes selv det er enormt vanskelig å få det til pent og rett nok for frihånd så det ender alltid opp med at jeg lager noe jeg synes er fint på pc`en, printer det ut, tegner over på headover ark og deretter skjærer jeg det ut til sjablonger.

I dag er det fint vær igjen. Vi ble så overrasket over det varme været som kom i går. Plutselig har vi mer enn 20+ og det er litt lummert. Sommerfølelse..

Ønsker deg også en GOD uke, kommer sola tilbake må du kose deg i hagen!

God klem
Aina

Tone sa...

Hei min venn!
JA nå kom sola! - og i dag har fruen stått ute med bikinioverdel og shorts, og beisa og beisa og beisa.... kjære vene så mye PIRK det er på et verandarekkverk!
Og jeg burde kanskje, nr jeg tenker meg om - smurt ryggen først...kjenner jeg... men jeg er jo alene her hele dagen...kanskje jeg kunne spurt de mannfolka som fotsatt graver uti veien? hahaha! tatt seg ut...

Fine puter du har sydd da!!!

Ja 17.mai var deilig. For første gang gikk poden med trombonen sin, han er ni år,... og mor rett bak i korpset. vi var så stolte - men "verst" var det vel for fire stykk bunadskledde besteforeldre som snubla seg langs 17.mai toget med fotoapparat og grein! hehehe... Lykke er så mangt!

Anonym sa...

Hello Therese,

that is very lovly.
I have make the Word JOY.
Very lovly pilowes.

greatings send you Conny

moa sa...

L O V E ♥!
..herlige ble dem!
du er jätteduktig therese ♥!
..fortsatt fin, deilig varm våruke!

moaklem ♥!

Josefine sa...

Heisan..

For noen skjønne puter du har laget...godt med litt love i sofaen, hi hi

Ønsker deg en flott pinsehelg :))

Karna sa...

Så tøft dette ble...ser ut som en super kosekrok....ha en fin helg!

Hespe sa...

Hei på deg Therese!
Så utrolig kule putene dine ble :o) Det ante meg at det var love som ble resultatet ;o)

Strålende flott pinse til deg vennen - kooos deg masse!

Klem fra Hildegunn

Hespe sa...

Hei vennen!
Hørest ut som du har hatt en herlig pinsehelg på hytta. Selv har jeg vært hjemme i Oslo, og bare slappet av og kosa meg. Har riktignok gått gjennom helgen med snufsing, nysing og hosting, men ikke verre en at det bele en fin helg :o) På torsdag blir det seminar til Strømstad, dersom det ikke blir streik da... Det er bare å vent og se!

Fortsatt fin uke til deg Therese - kooos deg!

Klem fra Hildegunn