tirsdag 1. juli 2008

Sitteplassen

Har fått plantet litt i det nye beddet ved en av sitteplassene våre i hagen. Det var litt dårlig med stauder hos gartneren da jeg var der sist, så beddet er ikke "ferdig" plantet. Vi har flere sitteplasser i hagen/rundt huset. Så kan vi flytte rundt etter vær og føreforhold..... eller sol, skygge og vind kanskje :o)

På "espaljeen" bak den ene stolen er det plantet erteblomster, de skal liksom slynge seg oppover der og dufte sommer....... Var litt sent ute med å plante dem, så de stikker bare 2 cm opp av bakken foreløpig - kremt.
Møblene er blanding av gammelt og nytt, må skryte litt av samboeren, han er en "handyman"
og har laget stolene på bildet (etter ønske fra meg ;o)). De skal få litt maling på seg etterhver både stolene, bordet og den gaaaamle sofaen.
Syntes det er koselig å tenne levende lys, det henger noen små lykter i Sjasminbuska med lys i.
Men det er ikke lett å se på bildet ...... det ble tatt for tidlig på kvelden :o) Får prøve på nytt en annen gang. Tenkte å vise dere fler av sitteplassene også, det kommer litt etter litt.....

Ha en superfin dag !!

12 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Sitteplassen ser koselig ut! Og nåe blomstene er på plass, så blir det bare lekkert:)
Ha en fin dag videre!

liven sa...

Så flink mannen din er da. Stolene er skikkelig fine!!
Kjekt med flere uteplasser........

Hespe sa...

Hei på deg i natten!
En liten tanke misunnelig på den uteplassen... Kan tenke meg at det er kos å sitte der en lun sommerkveld i skumring.

Nattinatt fra meg!!

Klemmer :o)

Karna sa...

Super koselig sitteplass, nå er sommeren endelig tilbake her også, skal bli herlig med noen dager i solen!
Planen er å bygge to solsenger, aner ikke hvordan jeg skal gjøre det, blir nok til at jeg bygger rundt madrassene...og så får vi se om det går...he,he...

God sommer!

Tiril sa...

Så fint der ble Therese, vi har det og sånn at vi flytter oss etter sola har to terasser en holder vi på med, skal vise når vi blir ferdige, forhåpenlig til ferien.
Imens koser vi oss på de terassene som er der, men med så masse jobbeprosjekt er der nesten ikke tid å sitte!!!
Jo , vi tar oss tid til det og, men kveldene er korte når du driver butikk og i tillegg har bikkje som skal ha tur etter endt arbeidsdag.
Men vi er så heldige at vi bor i nærheten av de herlige jærstrendene, så vi svipper ut der og i dette fine været vi har nå , er det bare deilig å være der.
Men vi er skjelden hjemme igjen før kl.21- , og da er der ikke mye tid å begynne å jobbe i hagen på.
Ha en fin dag.
Klem fra Tiril.

Miamor sa...

Så herlig uteplass! Er litt misunnelig på de herlige stolene dine !!

Koslig at du stakk innom meg!!

Baker rundstykker i varmen...helt nydlig ute nå, oh maler noen strøk på kommoden min..

Skal prøve å jobbe litt på hjemmekontoret mitt også, men det kan vente til kvelden!

CARPE DIEM!

Nr. 5 sa...

Så flott hage og uteplass dere har :) Kan tenke meg det er koselig å sitte der på kvelden med et glass vin og en bunke interiørblader på fanget. Mmmm :)

mali-mo sa...

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Og har du noen tips ang. nettsteder eller noe med innredning av kolonihagehus må du gjerne tipse meg!Kan aldri få nokinspirasjon ;)

Uteplassen din så flott ut syns jeg. Akkurat en sånn skiferplass drømmer vi også om å lage utenfor her, der hvor jeg har hagemøblene (har vist på bloggen tidligere). Har dere støpt dem eller lagt dem i grus eller?

Ha en fin kveld!

Bo med barn sa...

Båtlivet er herlig ja, og saltvann bør det være:)

Ønsker deg en flott uke/helg med sol!

Min verden sa...

Nydelig pion :) Så koselig du gjør det hos deg. Morsomt å se. Hanne

Koselig koselig sa...

Vi elsker utelivet vi nordmenn (skandinaviere), lange kvelder ute og lys. Jeg drømmer om en utepeis jeg hvor jeg kan sitte og glane inn i flammene og bli trøtt og sovne litt i armkroken til samboern min.

Det er godt å ha en handymann i familien ja, veldig koselig uteplass dere har. Og jeg synes at blandinger med hummer og kanari alltid er det koseligste i grunn. Det blir mer personlig og hyggelig. Vi trenger ikke ha ukebladperfekt... GOD HELG :)

Lene sa...

Du, Therese... Det må søren meg jeg også gjøre - skryte litt av samboen din. Stolene var knallfine - og jeg kan jo bare forestille meg dem med litt maling på og. Tenker der kommer litt visning her på bloggen etterhvert :) Gleder meg.

Og så kan jeg vel også tenke meg at erteblomstene dine har skutt fart nå - så da blir det baaare kos på uteplassen din. Inmari fint :)

Ha ne fin kveld og kos deg i sommernatten, Therese :)

Klem fra Drammen :)