onsdag 9. juli 2008

Shopping i blogglandia


Har shoppet litt i blogglandia, helt utrolig hvor mye fint man kan finne der.
Har kjøpt noen nydlige kort av Hildegunn med bloggen Hespe . Vet nesten ikke om jeg har "råd" til å gi dem bort. Nydelig pakket inn var de også og med en koselig hilsen.


Det ene har fått plasss på en hylle i gangen, kan jo ikke legges bort i en skuff heller.

Så har jeg handlet litt i verkstedet til "Livet På Såta". En gave, mulig mottakeren er inne her og titter..... Så da Flisa, vet du hva som venter på deg her til helga :o)

Og sist men ikke minst har jeg endelig fått meg en veske fra Lines Me oh my også. Hun lager så mange fine vesker og nydelige smykker. Det var vanskelig å velge hvilken type veske og farge ...... ;o) Jeg er super fornøyd med veska, har allerede fått mye skryt for den. Var og hentet den hjemme hos Line som ikke bor så lang unna, en veldig blid og koselig jente :o) Psst! Hun har det like skjønt rundt huset som det ser ut som på bildene!! Skal ikke se bort i fra at jeg snart er en Shabby chick også....
Veska har fast plass på en krok i gangen når den ikke er i bruk. Syntes den er så fin at den fortjener å henge fremme.

Det var shoppingen for denne gang .......... Blir nok mer senere, for det finnes mange kreative flinke bloggere der ute. Som legger tingene sine ut for salg.Håper solen skinner på deg.

Ha en god sommer dag!

6 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg er så hjertens enig!
Det er utrolig mange flinke her inne, og så mye lekkert å få kjøpt!
Masse fine ting du har fått tak i!
Ønsker deg en flott uke!

liven sa...

Kjempefine ting du har kjøpt.
Masse fristelser her inne ja:O)

Så fint du har det hos deg!!
Ha en fin kveld:O)

Tiril sa...

Skal si du har handlet, kortene til Hildegunn er jo bare herlige, veska var og kul, og tingene fra livet på såta er jo bare såååå skjønne.Har og kjøpt meg ting hos disse flittiglisene her inne, Chatrine har strikket de herligste strømpene til meg, også har jeg vert og handla tunika hoa Hannemor, gøy når vi finner noe!!! det gjør jeg jo alltid.Ha en fin helg Therese.

Lene sa...

Er det ikke moro, Therese - å bare sitte her og trykke på tastene og vips, så har man de skjønneste saker i løpet av noen dager :)

Og så såååååå flotte saker du har handlet - fra kreative bloggdamene. Hildegunn er utrolig flink - og jeg har også handlet fra Verkstedet (et sølvhjerte). Og de veskene er knallfine!!

Her står lammelåret i ovnen klokka halv elleve om kvelden. Hehe, har hatt et lite uhell med reservefrysa i kjelleren. Ikke helt sikker på hvor lenge den har stått - men lammelåret var sånn ca kjøleskapskald. Den virka helt grei, så måtte bare få den inn i oven fort. Fin middag å varme opp i morgen :)

Ha ei fin sommernatt, Therese :)
Klem fra Lene :)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Ja, det er masse flotte ting som blir laget rundt omkring i de tusen hjem.
Kjempesøt veske! :O)

Prinser & Prinsesser sa...

De nye innkjøpene gjorde seg! Kjempefint ble det!