torsdag 13. mars 2008

Lyst på noe godt !!
Noen ganger får jeg så lyst på noe godt, noe som virkelig smaker. Som er godt og tygge/smatte på :o) Ikke eple eller gulerot som er litt sånn harde og sunne.......... Bare noe skikkelig deilig.

Da leter jeg rundt i skaper på jakt etter noe som kan tilfredstille den lysten. Mens jeg vet innerest inne at jeg ikke kommer til å finne noe. Prøver å ikke ha sånt i hus, fristelsen blir da altfor stor. Kremt, min viljestyrke kan til tider bli veldig svak. Også på denne tiden av året som vi går mot en tid med mindre klær :oD

Når den lysten kommer snikende er det fint å finne frem pc`n og surfe rundt på alle de skjønne bloggene deres. Se på mange herlige bilder og lese hva dere har på hjerte. Minuttene går og plutselig er det på tide å komme seg i seng. Oppvaskmaskinen er ikke blitt tømt og kleshaugen som skulle strykes (liker ikke det..) ligger der like krøllete. Men jeg har i alle fall ikke mumset i meg en masse som kroppen ikke trenger - jippi !!

17 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hei! Nam nam...Dette så godt ut! God påske!!

Hespe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hespe sa...

Åh, ja - kjenner meg igjen i det der du, hi, hi...

Av og til ransaker man skuffer og skap etter noe å putte i munnen, og finner man ingenting, ja da er man "ute og kjører"....

En fridag hørtes deilig ut. Du må koooose deg masse, og ha en fantastisk flott påske !

Klemmer :O)

Karna sa...

Kan ikke ha noe slikt i huset jeg heller....var kjempe flink og ikke kjøpte noe verdens ting på taxfreen på Flesland, kunne tenkt meg både m&m og annet god sjokolade, men det er bare det at det ikke er noe sjokolade igjen til gjestene kommer....så da ble det ingen ting. Litt stolt av meg selv faktisk...he,he...
Ha en fin helg

White Season sa...

Hm här fanns massa godsaker :-) Vackra bilder! Tycker din katt är så himla söt som du har här på sidan jag har 3 långhåriga skogskatter, det är så himla mysigt! Ha en bra helg, kram Malin

Moderncountry sa...

Haha, eple og gulrot er deilig det! Men du mener noe med skikkelig mye sukker i du tenker jeg ;) Erter litt..

Bildene dine ser fristendes ut og får jo lyst til å bake selv.
Fikk du laget noe som fikk vekk lysten?

Ha en herlig weekend!

liven sa...

Heisann!! Ja dette så godt ut!!! Om å gjøre å ikke ha sånt i huset til enhver tid!! Hvis jeg er skikkelig godtesyk synest jeg faktisk det hjelper å komme seg ut å gå en tur!! Suget er borte når man kommer hjem igjen!! Helt sant:)
Ellers så hjelper jo bloggingen godt da!! Da går tiden fort....
Ha en fin påske:O)
P.S. Litt snop hører med i påsken:O)

Bo med barn sa...

Så flotte bilder!!

Hadde bare dette funket på meg! Jeg spser nemlig sjokolade mens jeg rydder, blogger, stryker osv... Akk... ja ja noen laster skal man jo ha:)

Ha en flott lørdagskveld:)

Lena

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Mmmm, så jo lekkert ut. Lett for å sitte ved PCèn istedet for å ta klesvasken og tømme oppvaskemaskinen, ja!
God påske til deg! - litt påskesnop på lur blir det vel. :O)

Tiril sa...

Hei THERESE,
Butikken min ligger nok et stykke fra deg ja, jeg hører hjemme i Rogaland. Å som jeg kjente meg igjen !!! både med gotterier og stryketøy.!sjokolade o.l... er helt håpløs når jeg har det i hus, så jeg prøver å unngå det.Så var det den strykehaugen....å må ta meg selv i "Rau og nakke" å komme i gang, har mange timers arbeid med det nå.
Ha en kjempe fin påske.

Inredningsgalen sa...

Så vackra bilder! Man blir sugen på att baka, tur min Kitchen Aid kom idag!

Mia sa...

Det var da en fin måte å unngå å få i seg for mye usunt! Så mottoet må jo bli "blogging er sunt!" hihii. Men innimellom er det godt med noe søtt da (min svakhet er mørk sjokolade... heldigvis påstås det at det også er sunt... i små mengder, riktignok).

Kos deg i påsken, med forhopentligvis sol og appelsiner i solveggen!

White Season sa...

Önskar dig en härlig Påskvecka, Kram Malin

mali-mo sa...

Hehehe. Måtte flire litt der. Desverre klarer jeg alltid å knaske i meg noe selv når jeg sitter foran laptopen. Synd. Men ideen din var suveren. Og det der med stryking og klesvask og oppvaskmaskiner...vel. det er mye man skulle gjort her i livet. Ny dag nye muligheter...? Hihi. Ønsker deg en god påske!

Käranån sa...

Så fina bilder o så många godsaker...GLAD PÅSK!!!

christinasinteriør sa...

Hei! Ja samme her. Det er to liv. Han skulle komme i går ,men kommer ikke før i morgen. Her er det snø ,snø og atter snø. I morgen er det meldt oppholdsvær så kanskje... Håper du får en fin påske!

Ha en fin dag!

Hespe sa...

Kjempe god påske til deg - kooos deg masse!!!

Klemmer :O)