fredag 29. januar 2010

Fredag og praktisk talt helg ...

...det er helg :)

Jeg begynner jo nesten helgen på torsdag kveld, siden
jeg har fri hver fredag = luksus! Må riktig nok tidlig
opp på fredagene siden ungene skal på skolen, men
etter det er liksom dagen min, MIN !
I dag har jeg tilbrakt en time hos frisøren :) Frisøren
er også en venninne og derfor er det ekstra kos å
bli fikset på der :O)
I helgen kommer det ikke til å bli gjort så mye
praktiskt, venners venner fest på lørdag for ta
skylden for det! Men en kosehelg blir det.

Håper dere der ute i blogglandia også får en kosehelg!
Klemmer til dere alle Y

12 kommentarer:

Heidi sa...

Så herlig med frisørbesøk, god start på helgen! Med blomster på toppen, må det jo bare bli bra, nyt fredagskvelden! Klem Heidi

FlorasFrue sa...

Herlig med helg :)
Håper den blir bra med gode venner og fri!
Klem

Dans på roser sa...

1000 takk for award. Hyggelig! =)
Skjønne bilder hos deg, som alltid.


Ha en herlig helg! Klemmer, Kathrin.

Hulda sa...

Perleblomster er nydelige. Fine bilder av dem her hos deg.

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Fri hver fredag er noe alle skulle hatt, for tenkt så deilig med bare en dag for seg selv. Aaaahhhh, jeg skjønner godt at du trives da :) Jeg har frisørtime til uken og gleder meg. Det er så deilig å komme derfra med nystripet hår og stussede tupper, selv om man går igjen 1000,- fattigere ;)

Håper du får en fin kveld med dine :)

Hespe sa...

Hei gode Therese!
Håper du har en fin søndag - kanskje litt trett..? ;o)

Helgeprosjektet mitt ser det litt dårlig ut for - timene har jo bare forsvunnet for meg. Vel, helgen er jo ikke over, så noe skal jeg vel få utrettet :-D

Ha en flotters søndag videre!

Goklem fra Hildegunn

Modern Country sa...

Hei Therese!

Så deilig med besøk hos frisøren. Det er så herlig og bli dullet med, og jeg kan nesten sovne når noen holder på med håret mitt :) Har overveiet og klippe det selv, men så farget jeg det mørkt igjen og synes det plutselig så greit ut allikevel. Her skiftes det hårfarge rett som det er. Så deilig med Fredagsfri, regner med da at du koser deg ekstra den dagen. Jeg hadde den tiden jeg bodde i Nederland også fri hver Fredag, da pleide jeg og sykle til markedet og kjøpe friske blomster og grønnsaker. Savner faktisk ofte det!

Vet du, jeg er jo nybegynner selv når det gjelder systemkamera, og tror nesten jeg må lære litt mer selv før je kan hjelpe andre. Men jeg skal se om jeg ikke kan gi noen få tips litt utover. Jeg kan ikke love så mye, men jeg skal hjelpe så godt jeg kan!

God klem til deg, håper du har det koselig i kveld! Sitter og fryser litt på beina jeg, det ble fryktelig kaldt igjen denne siste uka. Æsj, nå er jeg litt lei kuldegradene..

Aina

Modern Country sa...

Nei vet du, nå så jeg hjertet jeg laget til deg, så koselig :)

Jeg har ikke klart og få varmen helt i dag jeg, selvom jeg har fyrt som bare det. Tror kulda har satt seg helt i kroppen. Tenkte og lage en kopp kakao, og kanskje jeg også burde hente frem noen tjukkere ullsokker.

Kos deg vennen! Sitter og ser på travel kanalen jeg. Fine bilder fra New Zealand..

Karna sa...

Så deilig med en fridag i uken....her ble det jobbing på lørdag for meg, for noen flytter ut og andre skal flytte inn siden det er slutten på en mnd så det ble ikke så mye shopping som først tenkt...sukk....men det kommer andre dager...he,he..

Vibeke sa...

høres ut som din helg var av det koselige slaget! deilig med fredagsfri også :)

bare noen tips:
http://www.thefabriccompany.dk/ har godt utvalg av libertystoffer. de har tilbud på en del nå så jeg for noen dager siden..
i oslo så har shabby på frogner, de sender også i posten :)

fin kveld til deg,
kos og klem

Modern Country sa...

:)) Det gjør jeg og, akkurat det samme faktisk. Sitter med nyhetene i bakgrunnen med ullsokker på. Kom akkurat hjem fra Kiwi, kjøpte noen deilige Spanske appelsiner. Naboen sa i går at det var høysesong for akkurat det nå, og at smaken var aldri bedre senere i året. Skikkelige gode og saftige! Så blir det litt blogging i kveld også, koselig det :)

Ha det så trivelig i kveld!
Klem Aina

Bo med barn sa...

Ikke mye sommer å spore her heller. Nå er det jo nesten snøstorm ute! Vi koser oss inne med snekring (ok jeg blir motvillig med=liker bedre å male!) og fyr på peisen.