lørdag 19. desember 2009

Ut med kompromiene...

Kompromistolene er ute av huset!!! ;o)
Faktisk tror jeg samboeren syntes det var helt ok, det var i allefall han som la dem ut på Finn.no.
Det var gode stoler fra Hjellegjerdet, men.......... nja de passet liksom ikke inn hos oss (i hvert fall i mine øyne). Nå har vi fått nok en Ektrop sjeselong og satt sammen med den gamle vi hadde har vi nå fått en herlig koseplass. Samboeren syntes det er supert han også :) Ungene syntes det er en knall bra plass å sitte/ligge å spille DS, lese og slappe av i. Så, ja - tror byttet er vellykket. Skal på jakt etter noen puter med litt mer farger etter jul, også ønsker jeg meg en litt stor collage å ha på veggen mellom lapene.I kveld skal jeg sitte her i kosesofaen og høre det knitre i ovnen over her, med tente adventslys og et "lite" glass med litt rødt i - mmmmmm kos. Håper dere har en deilig helg i førjulsstria, klemmer :)


13 kommentarer:

På landet sa...

Så koselig kosekrok =) Kos deg i kveld.

Julehilsen fra meg

Pillepalle sa...

Ja, synes, denne sofaen er faktisk en kosesofa! Denne kroken ser så utrolig koselig ut! Likte også veldig godt dette vedovnet med motiver til Bukkene bruse!
Ha en fin 4. søndag i advent! Hilsen fra Pillepalle

Lotten sa...

Åh, sånn en kosekrok øsnker jeg meg og - ser helt herlig ut!
og ingenting er som knitring fra ovn/peis når det er mørkt og kaldt ute! Kos deg masse!! :)

Therese sa...

Hei Lotten, takk for koselig kommentar. Jeg kommer ikke inn på din blogg/profil, men hvis du titter innom her igjen, vil jeg bare ønske deg en koselig førjulstid :)

Bo med barn sa...

Det synes jeg var lurt! Noen ganger må man våge å ta noen interiørsjanser og se om det funker bedre. Kompromisser er som regel ikke så veldig vellykket for det blir liksom hverken fugl eller fisk:)

Jeg tok en råsjans her om dagen og bestilte et teppe til soveromsgangen med prikker fordi jeg var HELT sikker på at det kom til å bli råfint, tiltross for at mannen ikke ville ha det. Og nå synes han det ble mye bedre en kompromissteppene vi har på kjøkkenet. En null til meg ;))

Kos deg i kveld!

mali-mo sa...

Så flott det ble! Likte lampene dine jeg...og putene også ;)

God søndag!

moa sa...

hei gode therese!

å, så fiiiint det ble!
så ut som verdens "diggeste" kosekrok! ...og alle i familien er fornøyde..kan det bli bedre!?
håper du fikk nyte et godt glass rødvin i går...
ha en finfin 4. adventsøndag!
moaklem

Hespe sa...

Hei vennen!
Så utrolig flott dette ble da -skikkelig koooose krok det der, og med den gamle flotte ovnen, ja da er mørke vinterkvelder reddet! Herlig med lysspannet fremfor ovnen!

Om jeg ikke rekker innom deg igjen før jul ringes inn, ønsker deg fine dager frem mot høytiden, og en riktig GOD JUL og et GODT NYTTÅR!!

Gleder meg til å følge deg i det nye året kjære bloggevenn!!

Stor klem fra Hildegunn

Karna sa...

He,he....veldig kjekt med kompromiss når det går vår vei ikke sant...ha ha ha....Dette så jo bare kjempe koselig ut da!!!
Jeg har flyttet på det meste hjemme hos meg, for å få plass til alle rundt bordet og at alle skal sitte godt når vi pakker opp pakker på julekvelden....

moa sa...

hei igjen min venn -

GOD JUL til deg og dine!
KOS DERE masse, masse...

mange gode juleklemmer fra meg.

M sa...

Hei snupp!
Goooooooooooooooood jul til deg og dine, håper alt er vel?`
Ønsker deg det beste, klem,M

Vibeke sa...

hei vennen

tusen tusen takk for koselig julehilsen! jeg hadde tenkt til å sende deg en liten ting til jul men etter datakræsj så har jeg mistet adressen og de siste dagene har liksom flydd unna så nå er det alt for sent...får sende deg den på nyåret, kan jo være koselig med en liten sak i postkassen da også :)
ønsker deg en deilig juletid fyllt med glede og gode opplevelser! ser frem til et nytt bloggår med deg :)

varm juleklem fra vibekevennen

My home is my Castle - by Kari sa...

Innom en liten tur for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL :)

Juleklem fra Kari