lørdag 26. desember 2009

Å snøen daler ned.........

Ikke bare har jeg fått spist en masse deilig julemat (og gotter) de siste dagene, jeg har til og med fått brukt litt muskler!!
Takk og lov for snøfreseren, samboeren er jo på jobb og da må snøen dale ned i lange baner. Men pent blir det jo da :) Dette stakkars treet måtte få børstet av seg litt snø (etter at bildet var tatt), slik at det ikke skal knekke hvis det kommer mildvær. Lysene i det var nesten borte også...
Nå sitter jeg ved bordet og nyter en kopp varm kaffe (og litt marsipan..). Fikk den nye boken til Tine Solheim, Maskepi, av søsteren min til jul. Den skal nå nytes og nye håndarbeidsprosjekter skal kanskje planlegges !


Fikk noe annet jeg ønsket meg veldig til jul også. Disse lysestakene har jeg ønsket meg i ca et år!! siden jeg første gang så dem i et interiørblad. Syntes de er så vakre, det røffe materiale, med det romantiske mønstre....
Og hvis noen bor i disse traktene og lurer på hvor de er kjøpt, så kan jeg fortelle at de er kjøpt i den herlige butikken som heter Nr 9!  :)
Håper dere forsatt nyter late juledager,
Stor klem fra meg  Y

15 kommentarer:

M sa...

Så hyggelig, kos deg masse i romjulen!
Klem,M

Modern Country sa...

God Jul Therese!!

Og varm klem til deg :) Ja så sitter vi her og spiser og koser oss da, det blir mye godt og det er fare for at endel går opp ett par kilo eller mer :) Da er det godt og komme seg ut og bruke litt muskler. Jeg har lest at snømåking og hogging av ved er noe av det tøffeste en kan gjøre av, og samtidig forbrennes det mye kalorier. Tror jeg også må ta meg en lang tur ut i morgen. Vi fikk en hel del snø i natt og da vi våknet i morges var det vel kanskje 20 cm. med ekstra hvitt på bakken. Sola skinte og himmelen var blå, og med rim på trærne og det fine lyset var det magisk!! Jeg må innrømme, selvom jeg er vårbarn og elsker den, kan vinteren også være veldig fin :)

Så utrolig flott du har det i spisestua di!! Lysestakene er vakre, så jeg skjønner du er veldig glad. Liker selv godt røffe materialer. Det gir så god følelse og endelig få tak i det man har ønsket seg lenge. Jeg kan også gå i ett år eller mer og vente på saker og ting. Jeg kan vel vente 5 år på det perfekte skapet, hihi :) Du, jeg sitter og ser på ditt vakre skap, det ser ut som det er tilpasset rommet, og det er så flott!! Både vakker og praktisk løsning til rommet.

Nei nå skal jeg ta meg ett glass vin, vi kan vel skravle mer siden :)

God klem til deg Therese, og nyt du også resten av dagene!!

Aina

Herfra Til Evigheten sa...

Hmmmm!!! Skulle virkelig ikke tro at vi bor i "Sommerfjord" !!!!

Varm romjulsklem til deg, Therese min!

Herfra Til Evigheten sa...

Hmmmm!!! Skulle virkelig ikke tro at vi bor i "Sommerfjord" !!!!

Varm romjulsklem til deg, Therese min!

Bo med barn sa...

Ser det har snødd hos deg også:) Takk Gud for snøfreser sier jeg også!!

Kos deg videre med kaffe og strikkebok.

Klem fra meg

gry sa...

ja fy søren som det har snødd, mer er på vei..skal begynne igjen i morgen tidlig.:-) flott trim ja.:-) vi har ikke freser, men heldigvis har vår snille nabo..-9 forsatt fin romjul.:-) Gry

Hespe sa...

God jul vennen!!!

Tusen takk for koselig julehilsen! Høres virkelig ut som du nyter høytiden :o) Selv koser jeg meg masse her hjemme hos mamma og pappa! Hvit jul har vi her også, men ikke mer en at det dekker bakken.

Ønsker deg deilige romjulsdager videre!

Klem fra Hildegunn

Kaspara sa...

Hei Therese!
God jul!
Hi, hi.. du må jo snart få prosenter hos søsteren min, så mye god reklame du gir for butikken hennes! Ja, de lysestakene er lekre, og de passet supert hos dere! jeg fikk en gedigen lampe fra Nr.9 av søsteren min og ble helt målløs. Har blogget om den, og slengt ut noe sånt som" skulle gjerne eie den", uten egentlig å tenke på noe egnet sted for den. Vel nå står den her, jeg ble jo ganske satt ut! Utrolig snilt, og jeg håper virkelig jeg finner et sted for den å bo her.
Vi skal prøve på kjøkkenet.
Kjøkkenet deres er såå delikat og lekkert forøvrig! Ha gode juledager!
Klem Kaspara

moa sa...

hei therese...
høres ut som du og dine har deilige juledager..
men guriland så mye snø...vi snør jo bort..hihi!
å, er du fornøyd med boken MASKEPI? jeg kjøpte den til en venninne i julegave...den så ütrolig fiiiin ut...
romjulsklem fra meg..

Tone sa...

Snø hos dere og ja...
Heldige meg som har min private handymansnøfreser som IKKE er på jobb.... - men du kommer til å ta deg mye bedre ut i bikini enn meg til sommeren, mens han måker, drikker jeg te og spiser aftereight...
Tone

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej
Oj, här är det mycket att se,
härligt att läsa, och se dina undrbara bilder, besök gärna mina två boggar;

https://vindsromantik.blogspot.com

www.magsromantiskasmycken.blogspot.com

Nu ska jag fortsätta botanisera på din underbara blogg.

Många Kramar
/Maggan

Hilde Iren sa...

Hei!
Nydelige bilder! Håper dere har hatt en deilig julefeiring!
Ønsker deg en feiende flott nyttårsfeiring og et riktig godt nytt år!
Stor nesten nyttårsklem
Hilde Iren

Dans på roser sa...

Takk for koselig hilsen hos meg=)
Så herlig stemning det er her hos deg.
Likte sjeselongene dine.
Så fine julegaver du har fått.
Må scrolle litt bakover i bloggen din...lese litt mer=)

Godt nytt år! Klemmer, Kathrin.

Tiril sa...

Hei Therese, og godt nyttår.
Rolig feiring hos oss ,men det ble litt sent så i dag har jeg bare sløvet.
Ser ut som der er snø over hele vårt langstrakte land.
Bikkje kaldt så vi fyrer så og si døgnet rundt.Alltid koselig når du titter innom bloggen min eller om vi treffes på facebook.
Mandag stenger vi for vareopptelling, det verste jeg vet gruer fælt, torsdag er det tannlege det liker jeg ikke heller iallefall ikke når jeg vet det jeg skal er vondt, Dumt og måtte begynne det nye året sånn.
Klem fra T

Drømme verden min! sa...

Innom for å ønske deg et godt nytt år!

klem fra Margit