lørdag 14. november 2009

Det snør, det snør

DSC_0001 

DSC_0008 DSC_0006

tiddeli bom

Dvs det snødde i går, i kveld har det meste regnet bort igjen. Men da det snødde i går kveld fikk jeg sånn julestemning. Måtte ut å tenne lys i et pr lykter. Den ene lykten står litt på halv tolv, men pytt pytt

Da jeg kom inn igjen fant jeg frem en lyskjede jeg kjøpte for litt siden og fant første og beste plassen å henge den på.... Mulig den må  flyttes på litt etterhvert. To små "ett eller annet" trær har fått plass i gangen. Litt tidlig kanskje med slik "pynt", men jeg kunne ikke dy meg.

6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Sååå koselig:)

Tenkte på det idag at jeg å har lyst henge opp lyslenke snart:))

Black Feathers sa...

Det ble jo så koselig. Det er jo så koselig å pynte opp når man er i stemningen. Hadde julestemning på fredag, mens snøen dalte den ;)

Ha en fin dag ;)

Hespe sa...

Hei Therese!
Åhhh, så koselig hos deg!!! Innrømmer at når jeg ser slike bilder, får jeg lyst til å begynne å julepynte, men MÅ vente et par uker til.... Ser at du har fått hjelp til snø på bloggen. Beklager at jeg ikke fikk svart deg tidlig nok, slik at det var jeg som var den hjelpende hånd... ;o) Men fint at du har fått det til da!!!!

Her hos mege er det fortsatt kremmerhus produksjon, og det har jeg puslet med i dag. Snart skal jeg på besøk til søsteren min. Vi skal forberede adventskalender til mamma, blir kjempekos!

Ha en herlig søndag!

Klemmer fra Hildegunn

Tiril sa...

Hei Therese,
Så koselige bilder fra deg idag, her blir det nok en stund til pynting, Tar litt til advendt så får det komme slag i slag.
Så dere har allerede vert borti snøen , her er ti varmegrader og godt er det, jeg er ikke klar for vinter.
Har styrt og rydda i hele dag, og tidlig idagmorges var jeg hos vetrinær med Bastian, det er det verste jeg vet når han har det vondt, nå får han både smertestillene og pencilin, så skal han dopes ned på torsdag og få en skikkelig opprens, nå var det så betent at det lot seg ikke gjøre.
Snakkes på chatten,
Klem fra Tiril....

moa sa...

hei therese -
så koselige bilder! ..du rakk og ta noen før de regnet bort du opgså..hihi!
jaja - det kommer nok igjen, skal du se!
..for en koselig dag du & barna har hatt da i skogen..
MEN sa du sol...den har ikke vist seg her på disse kanter iallefall...har regnet nonstop i hele dag..
fin kveld videre til deg, min venn!
moaklem

Almas Hus sa...

Så koselige bilder, skikkelig julestemning med snø og greier!
Ha ei fin uke-
Klem