søndag 11. januar 2009

WABI-SABI

Wabi-sabi lenestol

Wabi-sabi lenestoler

Wabi-sabi spisestue Wabi-sabi tekstiler

Wabi-sabi vindu Wabi-sabi vinduskarm

Wabi-sabi står för allt som inte är skinande nytt, perfekt, polerat, symmetriskt och prydligt ordnat – med andra ord motsatsen till många trendiga hem i dag. Dock är wabi-sabi från början inte en inredningstrend, utan en livsfilosofi som faktiskt känns helt okej att tillämpa i vardagen. I usa har förstås redan flera böcker skrivits i ämnet, och många inredare försöker inrikta sig på att jobba på ett wabi-sabi-vänligt sätt – något som förmodligen uppskattas av mindre köpstarka kunder.

Dette står  på Sköna Hems sine hjemmesider og jeg må jo bare si at bildene tiltaler meg. Det slitte, men alikevel moderne utrykket. Stilig med de "store" lampene over bildene og de slitte skinnstolene. Liker også fargene; hvit, beige, grått, blått, sort ! Å spe på med blomsgter i litt duse lilla, eller rosa er helt knall. Eller bitte litt lys lys aqua - kan bare forsette å drømme meg bort litt jeg nå :O)

Dette er hvile for et hode som ellers er fult av tall for tiden; avsetninger til påløpende kostnader - garantiavsetninger - avstemning av hovedbok - lønns- og trekk oppgaver. Det er det som kverner rundt i toppen hos meg om dagen. Tror jeg stikker en tur ut på nettet igjen,  finne litt mere sjelebot (en tur innom bloggene deres står på programmet) !!

Klem

7 kommentarer:

A-mora sa...

Så nydelige bilder. Har ikke sagt nei takk til de skinnstolene:))

Ha en fin kveld

liven sa...

Travle tider ja??
godt å drømme seg bort i slike flotte omgivelser da!!
Ha en fin kveld og ny uke i morgen:o)

Tiril sa...

Flotte bilder Therese, kjekt du var på blogg igjen!
Forstår godt det er travle tider hos deg, har en datter som holder på med det samme, og hun er gørr lei allerede , selv om hun har laaangt frem til regnskapene er ferdige,
Ha en fin ny uke

Bo med barn sa...

I like it a lot!! Nyyydelige bilder. De fine sorte lampene kan jeg skaffe vet du:) Har allerede kjøpt 2 stk for en kunde. De er knallfine!

Her tenkes innkjøp, innkjøp, innkjøp + bilag for 2008.

Ha en super uke:)

moa sa...

hei therese..
takk for koselige ord fra deg, sånt varmer!
..det var de siste sjalene her i oslo også, så der hadde jeg flaks..
gleder meg til du skal slå ut bloggehåret - når jobben er ferdiggjort..
for noen nydelige bilder du viser i innlegget ditt - I like:0)
ha en fin dag - moaklem

Herfra Til Evigheten sa...

Smask!

intelligence sa...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags