fredag 10. oktober 2008

Bomkjøp

 036

Ser det er flere som har vist noen av sine bomkjøp,

tenkte jeg kunne vise noen av mine. Hvis jeg hadde

tatt med kamera ut i uthuset hadde jeg nok funnet

mange flere.......

Saccosekker - tenkte at de kunne være gode for ungene

å sitte i når de skulle se tv. Det var halv pris på

Møbelringen og jeg ilte av gårde og kjøpte 2 -TO- stk !!!

Sannheten er at de bare var i veien i stua, de lå slengt

bort i et hjørne og ble lite  brukt. Nå har ungene dem

inne på rommene sine  :o|

039 038

Så er det pynte ting og tang da - litt impulskjøp!

Dette er jo "greie" ting sånn i utgangspunktet, men

jeg får de ikke til å "funke" her hos oss.

Jeg har fler bomskjøp  enn det her, men de er "stuet"

langt bort. Har blitt litt flinkere til å tenke meg om

før jeg handler smått og stort også (syntes jeg selv i alle

fall da).

 

    Ønsker dere en avslappende kveld,

              kanskje foran tv!? 

              Klem fra meg :o)

15 kommentarer:

Den gode feen sa...

Så kjekt å sjå at det ikkje berre er eg som har bomkjøp :) Eg har også vurdert saccosekker til ungane, men jammen trur eg at eg kuttar ut å kjøpe det :) Nydeleg skrift over senga dykkar. Me brukte også prosjektor då me malte eit Ole Brum bilete på veggen for mange ørti år sidan. Genialt :) Ha ei fin helg :)

Anita sa...

Har saccosekker vi da, men ikke sånne moderne;o) Ungne her sitter masse i de så her er det heldigvis ikke et bomkjøp:o) Lurer litt på hva den sinktingen er jeg da?? HA en strålende helg, nå skal vi kose oss med krabber og reker!! Yammy!

christinasinteriør sa...

He he! Ja disse sacco sekkene skal jeg ikke ha i hus! Du skjønner at da vi var små hadde vi barna en hver og det gikk hull på to av de... Du skulle ha sett! Hadde isoporkuler i huset i evigheter! De sprer seg overalt!! Men de er jo gode å sitte i! Ha ha!
God helg!

Hespe sa...

Jepp, vi gjør vel alle våre bomkjøp. Hi, hi - sikret deg godt du, som slo til med TO saccosekker. Ekstra gøy da å komme hjem og finne ut at du hater dem... Vel de kan allfall være gode å slappe av i... Småstæsjen som du betegner som bomkjøp, var iallfall "søte" bomkjøp.. :o)

Ha en strålende kveld og god helg! Jeg benker meg snart fremfor fjernsynet for å se "skal vi danse"...

Mange klemmer fra Hildegunn :o)

moa sa...

hehe....felles skjebne,felles trøst!!!
..godt å se det er flere som har opplevd "saccosekk-marerittet" :0)
..ha en flott helg,therese!

Tiril sa...

Uff disse saccosekkene har jeg heldigvis fått ut av huset, til og med bikkja hadde en , og den storkosa seg i den, men mor i huset ergra seg grønn over å ha dratt de i hus!!!
Ha en fin helg .
Klem Tiril.

Karen sa...

Vi havde en kæmpe sækkestol der også bare stof i et hjørne. nu er den placeret midt på gulvet i stuen og ALLE der kommer her "kaster sig bare ned" i den sækkestol nu.
Men den er PINK...kan ske det tiltrækker gæsterne ....

God week end fortsat.

Karen

Eline sa...

Svingte innom bloggen din i kveld, og legger igjen en liten hilsen som takk for titten. Flott blogg du har. Ha en fin kveld. =)

Lykkelita sa...

Ha ha, vi har også en sånn saccosekk, den driver jeg å flytter rundt i huset.. Har ikke fått til å kaste den. Akkurat nå ligger den nedenfor senga til minsten på natta.Han har flyttet i 'stor-gutteseng' og jeg er litt redd han skal trille utenfor i søvne - da får saccosekkene være hos oss ei stund til:)
Bomkjøp har jeg gjort mange av i årenes løp, heldigvis har jeg fått ånden over meg og kvittet meg med mye skapfyll den siste tiden:)

Karna sa...

Fniiisss....det var litt av et monster av en sacosekk....

Har massevis av bomkjøp jeg også, men viste den største i volum...har mye ute i garasjen som hadde vært i den katagorien for å si det slik, men nå så jeg at de søkte etter lopper i lokalavisen, så kanskje jeg kan bli kvitt litt flere bomkjøp...

mali-mo sa...

Noen bomkjøp sånn innimellom blir de vel hos de fleste tenker jeg. Av og til ser rett og slett ting mye bedre ut i butikken, tror nå jeg!

Syns skriften over sengen deres ble kjempeflott!

Lene sa...

Ukeslutt og krevende kursslutt!! Juhuuuu!!! Jeg nyyyter frikvelden og svinser innom deg på en kveldsvisitt.

Men for et deilig og morsomt bomkjøp, da, Therese!! Har ikke sett så kule saccosekker jeg, da - så jeg slenger meg nedpå mens jeg først er innom ;)

Duuu, den høstkroken din lengre ned her ser deilig og innbydende ut. Tenk at vi fortsatt har så flotte dager med både solskinn og varme! Savner absolutt ikke snøen. Stemmer ja til lengre sommere!! Men moro likevel med jula i vente, da :)

Kose deg masse i helgen, Therese. Topp å titte innom deg igjen :)

Fræddasklem fra meg :)

Anniche ♥ sa...

Hehehehe, ja , saccosekken ;O) Den er en av bomkjøpene her i huset også-heldigvis ble det bare en og ikke to.....

God uke ,klem A

Lene sa...

Duuuuuuu... Jeg VAR på Bauhaus på fredag. Hmmm.... Sånn ca i halv tre-tretiden, kanskje. Gikk og vandret i evigheter og så på julepynt. Du skjønner - du finner presis de samme tingene rundt omkring på flotte interiørbutikker - til både dobbel og trippelpris av hva Bauhas tar.

Jeg, og så handlet jeg løker der. Sto i evigheter og titta. Og så sang jeg for meg selv, vet jeg. Tenkte litt på at andre måtte synes jeg var litt rar. Vet jeg kommenterte ett eller annet til et par som var der samtidig. Var det deg, kanskje????? Hihiiii.. Verden er jo sjeldent særlig stor.

Og jeg bor på den siden av Drammen som er nærmest deg. Når du kjører hjemover - ser du en slalombakke oppe i lia. Og vender du blikket bare bittelite mot høyre da - så ser du meg vinke ;))

Nåå er jeg nysgjerrig på om det VAR meg du så. Mner jeg hadde på med militærfargete bukser og en hvit genser med grå topp under.

Ha en fin dag, Therese - og god klem.

Lene sa...

Ler så jeg griiiner her :))) Jaaaaa, det var meg, hohohoooo!! Og det rareste av alt er at jeg tenkte på akkurat dere to med en gang du nevnte at dere hadde vært på Bauhaus. Hihiiii - og ja, jeg fikk med meg siste posen med perleblomster - søren - ville gjerne hatt en tin, men tomt overalt. Men skulle jo ønske du hadde fått deg noen perleblomstløker, du og. Skal si fra om jeg ser noen andre steder.

Men du, Therese. I tilfelle du dumper borti meg igjen, så mååå du si hei. Som sagt - jeg husker dere to, men vet likevel ikke om jeg ville kjent deg igjen, så ikke bare la meg gå en gang til ;) Duu, jeg gikk forresten rett bak dere da vi gikk inn på Bauhas og. Bittelille verden, du ;)))

Hils mannen så mye, ja. Det er leeeeenge til vi trenger snøskuffer - men når vi først trenger dem - så håper jeg det holder med sånn en liten en ;)

Good klem :)