tirsdag 29. juli 2008

Overgrodd Have

Ferien vår i Benalmadena, Spania, er over. Vi har hatt mange deilige dager. Kost oss på stranda og ved/i bassenget, det har vært varmt, varmt. Litt vel varmt om natta, det ble så som så med søvn, men pytt, det kan vi ta igjen senere :o)

Vel hjemme, hjem kjære hjem, er det nok å ta tak i. Gresset har grodd en del - ugresset også !!
Det er nok også noen blomster som ikke lenger er i livet og må byttes ut. Så her er det bare å sette igang. Skal bare........... først.................

Søndag stod jeg tidlig opp, kl 0800 er tidlig for meg på en søndag. De andre sov, det var helt stille (i motsetning til hva det på noe tidspunkt var i Benalmadena :o)) SÅ DEILIG, satt ute og koste meg med litt kaffe. Fant noen blomster som fortsatt lever også ;o)


Linselus :o)


Overgrodd.....

Gartneren har ikke gjort jobben sin mens vi var borte.

12 kommentarer:

Hespe sa...

Hi, hi - du får passe på å ansette en mer pålitelig gartner til neste år da... Men - ser jo ut som plantene dine har klart seg helt suverent, spesielt med tanke på det varme været som har vært....

Ha en fin,fin dag videre!!

Klemmer :o)

Tone sa...

Hei!
Så koselig blogg du har!
Her har også gartneren missa litt på opplegget sitt, så han bør vel trekkes i lønn...hehe..
Luking er en enkel sak før ferien, og så tar man ferie, og vips kan det virke som om noen rett og slett har planta ugress med vilje.
Jeg er også 41 år, nå i sommer - og tiden som voksen kvinne har starta eller?:-)
Ha fine sommerdager - litt regn nå, så blir det såfint igjen.
Tone

Lyst på livet sa...

Hmmm, bruker vi samme gartner montro??

Jeg skal reise bort noen dager igjen og tenkte jeg skulle være flink jente å ta litt i hagen i dag, sånn at det kanskje ikke er så overgrodd når jeg kommer hjem...
MEN, SÅ REGNER DET!!!

Uvant vær for oss dette her nå, men sånn er det vel bare i dette landet ,-)

Klem Torunn

Tiril sa...

Så var du hjemme igjen, det de jo rene syden her hos oss og ,om dagen,
Gror litt godt med ugress her og, orker ikke de store takene i hagen når der er så varmt, har fått lagt en platting i hagen , men er ikke ferdig, skal ha litt kantsten og litt buskas rundt, men vi kan sitte der, kunne jo det før og på plenen, så der er ikke så stor forskjell sånn, men nå er der så varmt at vi drar helst på stranden i kveldingen.
Kos å ha deg hjemme igjen,
Klem Tiril.

liven sa...

Velkommen hjem til enda mer varme:O)
Litt omsorg og stell så har du hagen på geledd igjen......
Men du kan jo få sjokk av hvor mye det gror i løpet av et par uker!!

En dag til på jobb så har jeg langhelg:O)
Det var virkelig hardt å være på jobb.......blir jo helt utmattet av varmen. Reiste rett og badet etter jobb i dag.....23 grader i sjøen:O) Rene sydentemperaturen!!
Kos deg:O)

Unik Kollektion sa...

Hej hopp!

Mysig blogg du har..kul att hitta hit! =) Ser att du köpt en lika fin väska som jag har av Line..hon är duktig hon! Ha det så gott1

kramar Malin

Hespe sa...

Takk for den koselige kveldsvisitten!!!

Ja, ikke sant, det er koselig i disse kolonihagene. Vurderer virkelig å få satt meg på liste. Hadde vært så utrolig gøy å hatt sin egen. Hytta til sjefen min kunne nok trengt en liten "shining", så - hi, hi - det "brenner" i meg etter å ta frem malerspannet, og dra ut og få kjøpt litt nye møbler.... Kunne bare blitt såååååååååååå kos!!

I dag er jeg faktisk hjemom en tur. Måtte bla. hjem for og vaske litt klær. Men, i morgen er det tilbake til hytta. Håper bare at været kan bli bra, er jo ikke det helt samme med regn... Du skulle ha kommet en tur, og tatt et lite glass vin sammen med meg under skyggen av epletreet....

Skål for sommeren - måtte den vare lenge!!

Goklem fra Hildegunn :o)

Hespe sa...

Tudeluuuu!!
Jaaa - det hadde vært gøy det!! Er sikker på at resultatet hadde blitt fantastisk.... Tror jeg MÅ sette meg på liste, ja, for som du sier, jeg kan si fra meg hytta, og om det ikke skulle passe.. :o)

Klemz:o)

moa sa...

hei-
så hyggelig at du var innom bloggen min :0)
joda de stolene kan du bruke til det meste...en pute er nok lurt om man blir sittende lenge..
Fin blogg du har,jeg kommer innom igjen,jeg!
god natt !

Runa sa...

Så koselig blogg du har !Deilig med ferie og deilig å komme hjem igjen..ikke sant!Takk for hyggelig kommentar på bloggen min .Jeg titter nok innom deg igjen ;-)!

White Season sa...

Vilka härliga bilder, det är vackert när det får vilda till sig lite och det passar det ju på att göra när man är i väg på semester. Du frågade om vårat matsalsbord och stolar... de kommer från Miljögården likaså skänken som du ser på bänken. Fina grejer till väldigt bra priser, och det är ju alltid välkommet :-)
Ha en fortsatt härlig vecka, kramar Malin

a home far away sa...

Fina sommarbilder på trädgården, lite vild trädgård i lagom dos är ärligt:-

Kram Gunilla i Singapore