fredag 28. mars 2008

Årets første..J, på 5, og jeg var og handlet inn til helgen i går, da drar vi til en av de større matvarebutikkene hvor det i tillegg er en blomsterbutikk med litt ting og tang.
Det ble ingen lys eller servietter med hjem igår (pleier i det minste å få med meg det :oD),men jeg oppdaget at de hadde Peoner. Syntes de bare er så skjønne, dermed ble en med hjem. Nå står den å lyser opp på bordet i stua. Den første peonen i 2008.


Her kan dere få se hvor jeg gjerne setter meg når jeg skal kose meg med et interiørblad, nytt eller gammelt!! (skikkelig stilig med den enorme lysbryteren ved siden av gardinen der...) I morgen skal jeg se om det siste nr. av Lantliv har kommet. X`er fingrene. Det tar jo alltid sånn tid før det kommer ut her.


11 kommentarer:

Bo med barn sa...

To sjeler og en tanke. Jeg skal også sjekke ut det nye Lantliv. Håper, håper, håper det har kommet!! Ser så fint ut med trädgård-tema. Særlig for meg som leeengter etter vår og sommer:)

Vi får X fingrene begge to! God fredag!

Lene sa...

Ååå, jammen skal jeg også se om jeg får tak i peoner. Den der var bare heeelt skjønn...

Og godkroken din er en sånn godkrok som alle skulle hatt å kose seg i. Skikkelig deilig :)) Xer fingrene med deg for at du også får bladet ditt å kose deg med. Ekstra luksus i helgen :)

Ha en fin fredagskveld :)
Klem fre meg :)

Tiril sa...

Jammen fikk ikke jeg og en bukett pioner i dag, akkurat som dine sart rosa-Det trudde jeg ikke var mulig nå så tidlig.
Har masse pioner i hagen, og de har så vidt begynt å spire opp fra jorda.
Ønsker deg en fin helg.

Line sa...

Peoner er såå vakre!!! Og puta di fra House Doctor(?) er høyt oppe på ønskelista mi (bursdag snart skjønner du..tjihi)
Takk for koselig kommentar i bloggen min! Prisen på veska du lurte er 600,- inkl. porto.

Ha en fin helg (¨,)

liven sa...

Hei!! Så nydelig peon!! Så ikke det hos vår blomsterhandler i går!!
Har både rød og rosa peon i hagen men det er jo leeeenge til de kommer ennå.
Deilig sitteplass du har!!
Ha en fin lørdag:O)

Lene sa...

Deeet er lenge siden for meg, gitt - en real jentefest - så det er bare å komme ;) Vi var så flittige før, med vinkvelder. Og i og med at vi er flere som jobber i helsebransjen, og har litt forskjellige skift - hendte det gjerne midt i uka. Hehehe - jeg har sågar vært på champagnefrokost en heelt vanlig ukedag ved ett tilfelle.

Ha en superfin lørdagskveld - og kos deg med noe godt i glasset :)
Klem fra Lene :)

Hespe sa...

Åh, jeg bare elsker pioner. Har et spesielt barndomsminne i forbindelse med den blomsten. Jeg har bursdag i juli, og tanten til pappa som bodde like ved, ga meg alltid en stor bukett med nydelige pioner til bursdagen min. Siden, har dette blitt min favoritt, og gjør at jeg tenker tilbake til min glade barndom...

Nå er jeg snart på vei ut, for å besøke venninnen min. Vet at et herlig tre retters måltid venter på meg... Gleder meg!!

Ha en fin lørdagskveld!

Klem fra meg!!

Huset på toppen sa...

Å,så nydelig rosa pion :o)

Kos deg med interiørbladet Lantliv.

Så flott kjøkken dere har, likte godt fargen,lyst og fint!!

Ha en fin lørdagskveld og god helg!!

mali-mo sa...

Nydelig peon, herlig sommerlig. Skal plante slike lysrosa i hagen til sommeren, men det tar jo noen år før de blir skikkelig fine da.

Karna sa...

Først må jeg bare få skryte litt av kjøkkenet ditt, sååååå utrolig fint!!

Elsker peoner, så bra at de er begynt å komme i butikkene, det er sommer det, er alt for gnien til å plukke inn de som blomstrer i hagen, så da får en kjøpe istedenfor. Kjempe koselig krok du har der også, kos deg med bladet ditt, og nyt en fredelig søndag!

christinasinteriør sa...

Hei!
Det så ut som en deilig kosekrok til interiørblad ja!!

Ha en fin søndag!