tirsdag 4. mars 2008

Prosjekter ...

Fikk kjøpt litt garn på fredag. Men bare halvparten av det jeg skulle ha, resten for jeg kjøpe i løpet av uka. Kjøpte en "liten" stoff bit også - syntes den passest så godt i fargene. Planen er
at det skal bli en del av en pute i fremtiden engang :-) Har altså begynt så smått på det teppet jeg viste bilder av for litt siden, det er et langtidsprosjekt tror jeg. Blir sikkert deilig å tulle seg inn i til høsten engang!!


Var inne på bloggen til Kathrin, Dans på roser, og fikk se at hun lager slike nydelig portemoneer og da kunne jeg jo ikke dy meg. En skjønn hvit portemonet ligger nå i min veske. Den ankom nydelig innpakket kun 2 dager etter min forspørsel. Jeg er kjempefornøyd Kathrin :)Så har jeg et nytt putetrekk på gang også. Har sydd på noen
perler i brunt og lyse blått + noen bånd. For se om det blir brukenes etterhvert.

Jeg har nok en tentends til å ha litt mange prosjekter på en gang, noen som kjenner seg igjen?! ;o)

Flere strikke- og syprosjekter + at det hele tiden er noe som skulle vært malt i huset. Kunne ramset opp ting som venter på å bli malt, lister, dører, tak på vaskerommet - stopper der. Er litt forskynt med slike maleroppdrag for tiden.

Når det gjelder våren - i går da jeg stod opp var det 5 kalde grader!!!

Ha en fin onsdag :oD13 kommentarer:

Mamma Millan sa...

tack tack!!

Här ska det stickas ser jag!!

Precis som dig, massor av projekt på g samtidigt!!

Soliga hälsninar Millan!!
* Kramelikram *
~~~~~~~`*'*´~~~~~~~
*

liven sa...

Heisann:) i dag regner det her igjen. Helt normalt på denne kanten av landet.
Blir så imponert over sånne strikke og sy prosjekter jeg. Tror ikke jeg har strikket siden de eldste mine var små. Nå er de over tyve...... Men jeg liker jo veldig godt å male da.
Skjønn portemone:O)
HA en fin dag!!

Huset på toppen sa...

Godt å ha noen prosjekter på gang, synes nå jeg, kjekt å høre at andre har det slik og.

Flotte blåfarger på garnet du har kjøpt, jeg har heller ikke strikket på over 20 år,men har en flink søster og mor som tar den jobben,mens jeg sy.:-)

Ha en fin torsdag!!

Tove sa...

Så koslig blogg du har, må nok legge deg til på "lista" mi så jeg kan følge med vidre:)

Flotte farger på garnet du hadde kjøpt, gleder meg til å se det ferdige resultatet.

( men vet av erfaring at det kan ta litt tid når man holder på med mange prosjekter på en gang, ikke mindre enn tre teppeprosjekter ligger i kurven min nå..og da tar det tid..)

klem

morgrethe sa...

Puta blir da kjempefin, så skynd deg å bli ferdig med den. Teppet er en kjempejobb, så kan du tulle deg i det til høsten, så synes jeg du er kjempeflink jeg. Ha ei fin helg:o)

sol&bolig sa...

Hei! Nydelig garn ! Det blir nok til noe fint. Eg kom også heim med eit lass med garn her ein dag....det e' jo godt å ha dersom ein skulle få ein ide. Ha ei fin helg!!

Emmeline sa...

Søt liten portemone som jeg ville ha kalt det...og fargene på nøstene dine er LEKRE!! Blir kjekt å se resultatet av denne strikkingen. Takk for koselig kommentar på bloggen, og skryt om huset.... Gammelt og værbitt vil jeg si, trenger å skifte noen bord både her og der. Men gelenderet har stått der siden 1919 så det holder heldigvis stand! Håper du får en fin helg:) KOS DEG

Karna sa...

Kjekt med litt nytt, så en får lyst å starte på noe....venter på nye stoffer jeg også, og håper lysten til å sy kommer tilbake.

Kjempe fine punger og nydelig farge på garnet var det iallefall.

God helg!

Bo med barn sa...

Hei.

Maten smakte deilig! Ønsker deg og dine en flott helg også! Her er det rydding på gang!

Klem Lena :)

frk. vims sa...

Heisann.
Skal jeg telle alle mine uferdige prosjekter for deg? :)
13 er det i tallet! Tror jeg må gjøre ferdig noe i dag, slik at det bare blir 12 ;) Det er alltid så morsomt å begynne med noe, men man kan fort gå lei...å da havner det i kurven...


hei så lenge! :)

mali-mo sa...

Hei! Så fin blogg du har, har ikke vært på besøk hos deg før. Godt å høre at andre også har masse prosjekter på gang samtidig. jeg holder på med sying og strikking iog maling og opppussing av hus i en eneste røre, hehe. Men jeg satser på å komme i mål med alt tilslutt, bare at det tar jo så lang tid når man skal gjøre så mye på en gang. Jeg kommer gjerne tilbake og følger med deg og prosjektene videre og jeg linker til deg jeg hvis det er greit?! Så finner jeg deg igjen.

Ønsker deg en fin uke og lykke til med alle prosjektene dine!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Gøy med mange prosjekter på gang- Og ihvertfall gøy å få fullført noen av dem!
Søtt med perler på stoffet.
:O)

White Season sa...

Hej och tack snälla för dina jätte gulliga kommentarer inne hos mig! Å här var ju hur mycket fint som helst, och vad mycket inspiration jag får:-) Ha en fortsatt bra vecka, Kramar Malin