søndag 24. februar 2008

Avslappende Fridager

Pusen vår vet å kose seg, dra seg på sofaen (helst den hvite... ) og riktig slappe av. Jeg kan det også :o) Når ungene er vel i seng, de er blitt lest for, sunget x antall god natt sanger for og dullet med - da. Da finner jeg frem et glass med noe godt i, noe å gumle på, en fin bok (med fine bilder - leser ikke så alt for mye) eller et interiør blad. Tv`n summer i bakgrunn. Ok med litt selskap når sambo`n er på jobb.

Denne boka fikk jeg i posten i går - her er det mye nydelig. Hadde egentlig tenk å strikke meg en tunika, men nå tror jeg det blir litt forandringer i planene. Falt pladask for dette teppe. Jeg er glad i lyseblått, gjerne sammen med brunt/beige, så dette passet mitt i blinken for meg.
Det er noen partier i det som er heklet og det er jeg ikke så god på, må nok øve meg litt før jeg starter på dette prosjektet.

I dag har vi vært ute og pustet inn deilig frisk sjøluft!! Vi fikk ikke noe særlig med sol, men pytt, vi fikk med oss både skjel, kongler og kvister hjem :o)

Så fikk jeg kose meg med kaffe (+ at det skimtes vel noe godt her, kremt) og noen gamle blader da vi kom hjem. Det har i grunn vært en skikkelig kosehelg :o)

Håper dere har hatt en god helg også,
ønsker dere en fin ny uke!!


14 kommentarer:

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Heisann!
For et lekkert teppe!

Kan godt forstå du vil ha et sånt!
Ser det er så mange bloggere som hekler bestemorruter-teppe. Jeg tror jeg må lære meg å hekle!
Ha en kreativ strålende uke!
:O)

Mamma Millan sa...

Hellojs, ville bara kika in lite..fin blogg du har!!!Mysig fredags kväll!!!
Go kväll Millan

Käranån sa...

Vilken härlig helg du haft! Detdär stickade/virkade täcket är väldigt vackert, så fina färger...Din katt är helt underbar, påminner mycket om våran, lång päls o krulligt hår på magen...Ha det så bra!!

Karna sa...

Høres ut som en perfekt kosekveld. Gjelder jo å nyte de stille stundene også, jeg må også ha TV'en på i bakgrunnen så kan jeg lese bok, sy eller gjøre noe annet, men må få alt med meg vet du...

Hespe sa...

Teppet er jo helt nyydelig, så forstår godt at du ønsker å strikke det :O)

Ha en fin. fin dag videre!!

Mamma Millan sa...

Tack för rara ord om vår lilla stuga!!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

Mia sa...

Det er viktig å kose seg og nyte livet. Og din måte er slettes ikke så dumt! Den nye boken din ser veldig interessant ut (tror jeg har sett den i en annen blogg også...) og teppet du viser til falt jeg helt for også! Den heklebiten i teppet er jeg sikker på at du kommer til å mestre, siden jeg, som ikke hadde heklet før, har klart å få til både granny squares og nå bølger (er jo ikke ferdig enda, men alikevel...) Håper du setter igang snart og viser oss bilder av hvordan det går.

Tiril sa...

Nydelig teppe, flinke dere er, blir nok ikke vist frem noe håndarbeid fra meg nei:)
Ser ut som pusi og koser seg. har fortiden både hund å katt, katten er ikke min, jeg fant den i sommer, noen hadde forlatt den , så her sitter jeg med hund og katt ,som ikke går i hop!!! Tro jeg klarer å omplassere , håper det går greit.
Ha en fin kveld

Emmeline sa...

Så deilig å lese om hvordan du bare storkoser deg... Det liker jeg godt å høre, den puseposituren er jo også perfekt! hehehe

Liker også blått og beige i kombinasjon, og dette teppet var utrolig lekkert, Skal bli kjekt å se hvordan resultatet blir! Ha en fin uke:)

christinasinteriør sa...

Hei! For ett nydelig teppe! Ser ut som du kan å kose deg!! Serviset er fra NOMI! Det er veldig fint men jeg må bestille mere!! Det fyker ut! Ha en flott dag!!

Karna sa...

Bare kom på besøke du, i min sommerbolid har jeg plass til alle...he,he...

Ha en fin helg!

Moderncountry sa...

For noen deilige dager Therese. Ja, for både voksne, barn og katt. Den var jo bare til å klemme ihjel da! :))

Herlig med sjøluft, elsker sjøen. Savner noen dager med fri jeg og. Et avbrekk gjør susen!

Aina

Bo med barn sa...

Hei og takk for kjempekoselig hilsen!!

Liker virkelig bloggen din!! Linker deg jeg (hvis det er greit). Hit kommer jeg gjerne tilbake.

Ønsker deg en flott fredag. Her skal det ut av huset og nytes en bedre middag! Gleder meg.

Hilsen Lena :)

Lene sa...

Hei på deg :)
Ååå, her er jo bare det ene kose bildet etter det andre! Yess, yess, sier bare jeg - vi skylder livet å nyte det :)

Ha en kjempefin fredagskveld - og nyyyt den i fulle drag :)

Klem :)